Omalovánkové šílenství #1 | 101 Mandal


Před několika měsíci jsem narazila na opravdu úžasnou knihu s názvem 101 mandal pro krásný den. Jelikož já miluji omalovánky, chytlo mě to v dětství a nikdy nepustilo, tak jsem samozřejmě knihu musela hned mít. Pro někoho, jako jsem já, je to vlastně povinnost ji mít! Takže jsem si ji koupila a samozřejmě, úplná nadšenost.

Tolik skvělých mandal, čekajících na vybarvení, čekající na mě a na mé pastelky, vážně skvělý. A víte jak to dopadá, když přinesete něco nového do školy? Všichni to chtějí taky. Přiznám se tedy, že pár mandal jsem rozdala, protože všechny bych určitě sama nezvládla vybarvit. Podle mě se všechny, které jsem pro dnešek vybrala moc povedly. K tomu skvěle s nimi zabijete čas při nezáživných hodinách fyziky, nebo v mém případě, ekologie.

        

Tyto první tři pocházejí z mé tvorby. I když první dvě nevypadají špatně, mou nejoblíbenější je až ta třetí, ta se mi vážně povedla. Dokonce jsem zvažovala i to, že se možná zarámuju. Ještě uvidím, a pak dám určitě vědět.

      

      

A na posledních fotkách můžete vidět, jak se s některými motivy popraly mé spolužačky. Bohužel, jsem u prvního obrázku někam zašantročila fotku již hotové, vybarvené mandaly. Takže vám prozatím mohu ukázat jen tuto rozpracovanou, a snad příště ji objevím. Nejvíc ale se mi z této čtveřice líbí druhá mandala. Má spolužačka její vybarvení pojala neskutečně dobře, a škoda, že si to hned zabavila. Bych si jí také nechala zarámovat, i s tou mojí, protože si jí opravdu moc povedla.

A co vy? Také máte knihu mandal, a nebo alespoň podobnou? :-)

nessa_lovesbooks

Nessa, šestadvacetiletá recenzentka, knihomolka, milovnice seriálů a angličtiny. Jsem normální (praštěná) lidská bytost, která tráví neuvěřitelné množství času čtením, blogováním, kreslením či malováním. Co mě baví? Jednoznačně čtení, dále jakákoliv kreativní činnost, moji přátelé, nakupování knih, hudba, seriály nebo filmy - jsem takový seriálový a filmový maniak.

3 komentáře:

  1. Mandaly jsem barvila někdy letos v začátkem roku.. Každý den jednu, a kupodivu jsem to fakt dodržovala :D 100 dní v kuse, protože jednu si vybarvila kamarádka. Už by to chtělo druhý díl :D

    Tvoje i kamarádek mandaly jsou moc povedené, hlavně ta červeno černá.. Aww

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné to máš :-) Já teď obejvila Tajnou zahradu a hned si ji musela pořídit... Moje první omalovánky v dospělosti :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné mandalky, vybarování mandal je mým relaxem už několik let. Knihu mám také. Nedávno jsem si koupila antistresové omalovánky Čarovný les. Super.

    OdpovědětVymazat