Prosinec s Dominem | 2016


Prosinec je tu a s ním i další projekt, Prosinec s Dominem, jenže tentokrát si nejsem jistá, zda jsem se trefila správně do nakladatelství. Když tento článek píšu, Eliška ještě nezveřejnila svůj vlastní článek, ale před měsícem jsem se dočetla, že právě nakladatelství Domino chystá na tento měsíc. Takže to dopadlo tak, že jsem nalítla do knihovny a pár knih z tohoto nakladatelství si tam čmajzla, a když už je tedy doma mám, hodlám se do nich pustit.

Jelikož jsem již dopředu věděla - nebo jsem si to alespoň myslela - že nyní bude nakladatelství Domino na seznamu četby, rozhodla jsem se, najít si čas na dočtení té nejlepší série všech dob, Vampýrské akademie. Hádám, že tomu budou již dva roky, co mi moje bývala spolužačka půjčila první čtyři díly, a já je hltala jak divá, jenže bohužel na poslední dva nebyl čas, takže si to nyní vynahrazuji. Do knihovny pořídili spoustu knih od této autorky, a pro mne to bylo jako znamení, že je čas konečně sérii dočíst, takže zimní večery budu trávit ve společnosti knih Spoutaná magií a Poslední oběť. Dále tu mám od stejné autorky první díl z její další série, Věk X, Šachovnici bohů. Společně s druhým dílem, jsem knihy sehnala ve slevě na buxu někdy o prázdninách, a když už budu číst Richelle, tak proč nenakouknout i do této knihy. A poslední knihou, kterou tu mám, je Dívka, která si říkala Thuesday. Je to doba, co jsem u nějakého knižního blogera narazila na recenzi této knihy, kde ji vychvaloval až do nebes. Mě tedy rozhodně kniha zaujala, takže jsem neodolala její pořízení, tak snad budu nadšená jako ostatní, co již tuto knihu četli.

nessa_lovesbooks

Nessa, šestadvacetiletá recenzentka, knihomolka, milovnice seriálů a angličtiny. Jsem normální (praštěná) lidská bytost, která tráví neuvěřitelné množství času čtením, blogováním, kreslením či malováním. Co mě baví? Jednoznačně čtení, dále jakákoliv kreativní činnost, moji přátelé, nakupování knih, hudba, seriály nebo filmy - jsem takový seriálový a filmový maniak.

8 komentářů:

  1. Ach, Domino patří mezi moje nejoblíbenější nakladatelství... Zapojit se do projektu úplně neplánuji, ale určitě v prosinci od nich nějaké knihy přečtu. Hlavně tedy detektivky, to je moje :) Držím se čtením palce a měj se pěkně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje taky, hlavně kvůli Vampýrské akademii..:D To nevadí, že tak úplně nezapojíš, hlavní je, že v se budeš snažit z tohoto nakladatelství nějaké knihy přečíst..:)

      Vymazat
  2. Od Domima moc knížek nemám, nevím, jestli mi tato výzva vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  3. V listopadu jsem moc nestíhala, takže článek jsem přidala opravdu pozdě, ale jsem moc ráda, že se zapojíš! :D A přeji pěkné čtení, ať stihneš všechno, co sis naplánovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky ráda, že ten prosinec s Dominem platí..:D Už jsem si zařídila v knihovně ty zbylé díly Vampýrské akademie, a nechtělo se mi je vracet nedočtené..:D Děkuju, a držím ti palce, ať se ti podaří prokousat všemi tvými naplánovanými knihami od Richelle - sérii Pokrevní pouta ti vážně závidím, u nás v knihovně byla půjčená..:D

      Vymazat
  4. Vampýrská akademie- moje srdcová záležitost a společně s Nástroji smrti nejlepší fantasy série vůbec <3
    Richelle Mead chci mít doma kompletní a samozřejmě ji mít i kompletně přečtenou, tak se moc těším,, až se pustím do její další série :)
    Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I pro mě je Vampýrská akademie srdcovka, ale Nástroje smrti už tak moc ne..:D Několikrát jsem se zkoušela pustit do prvního dílu, ale pokaždé jsem to vzdala, jelikož mě to nebavilo. Ale zrovna nedávno jsem četla autorčinu jinou sérii, Pekelné stoje, a ty mě teda nadchly! Pokud si nečetla, tak rozhodně doporučuju..:)

      Vymazat