HumbookFest 2018 | Kdy, kde & proč?

Zdravím všechny zbloudilce! 😊

Někteří možná vědí, co je to Humbook festival, ale pro ty stále bloumající v temnotě:
Humbook je největší knižní festival u nás v České republice, který se zaměřuje převážně na young adult literaturu, tedy literaturu pro mladé čtenáře. 

Letos se bude konat již třetí ročník, a moji maličkost tam budete moci spatřit!

Minulý rok jsem se festivalu zúčastnila pouze jako blogerka, která chtěla nahlédnout pod pokličku nakladatelství a zároveň poznat autory a další knižní blogery, což se mi bohužel moc nepodařilo, měla jsem ze školy zdrhnout dříve.

Kdežto tento rok tam budu po celý den, protože jsem se stala ambasadorkou! Překvapeni? Věřte, že já jsem byla víc!


Začněme tím, co prozatím víme a co je oficiální - datum a místo, kdy a kde se letošní Humbook koná. Takže tužku do ruky a piště si do všech vašich kalendářů a diářů - sobota 6. října 2018, Kongresové centrum Praha!

Kdo je jako já, a hned si musel vyhledat na Google, kde se Kongresové centrum nachází, tak centrum nalezneme v Praze na Vyšehradě, což je po cestě, pokud pojedete červeným metrem - C. A tím přesně pojedu i já, rovnou z nádraží Holešovice, tak třeba mě tam potkáte!

Připravte se na to, že tento rok to bude obří! Kongresové centrum je o dost větší než MeetFactory, takže se tam vejde 3x více lidí, a hlavně, očekává se příjezd autorů, kteří v zahraničí patří mezi ty topky, takže byste si je pravděpodobně neměli nechat ujít!

Takže proč byste měli dorazit na Humbook?
Podobně jako minulý rok, na vás čeká velmi nabitý program, který je zatím ve fázi rozpracovanosti, ale můžu vám slíbit, že se máte na co těšit. Dokonce i my, ambasadorky, můžeme do programu mluvit a sdílet s organizátorkou Olou naše názory!

Co se týká zahraniční autorů, které Humbook pro letošní ročník pozval, tak ty zatím neznáme, ale mám určitou představu, a jsem opravdu zvědavá, zda se potvrdí. Pro ty nedočkavce, doporučuji odebírat Humbook newsletter, jelikož brzy by měl každému, kdo odebírá, dorazit email se jménem prvního autora!

Dále určitě sledujte jak Instagram, tak Facebook Humbooku, kde se brzy dozvíte, co vás čeká a nemine. Zároveň Humbook odhalil facebookovou událost k letošnímu ročníku, kde se také v brzké době dočkáme dalších informací!

A v neposlední řadě, než se večer dočkáte autogramiády s autory, máte možnost seznámit se s mojí maličkostí! Přidávám svoji fotku, to, abyste mě tam mohli lépe poznat! Ale pokud nejste zvědaví na mne, tak tam někde najdete pobíhat Marillee ze Světa podle Marillee, Míšu z Radši knihu, Klárku z Klářiných knih, Barču z @prokrastinuji_ctenim, Markétu z @mlovesreading, Káťu z @kath_the_bookworm, Áďu z @caroknih, Danču z @danysbooks, Marťu z instagramu @matinakraus, Marky z @endlessbibliophile, Aničku z @annainword, Anet z @theabyssix a mnoho dalších abasadorek!


Doufám, že jsem vás dostatečně nalákala a budu se na vás všechny těšit 6. října v Kongresovém centru v Praze na Vyšehradě! 😊😍

nessa_lovesbooks

Nessa, šestadvacetiletá recenzentka, knihomolka, milovnice seriálů a angličtiny. Jsem normální (praštěná) lidská bytost, která tráví neuvěřitelné množství času čtením, blogováním, kreslením či malováním. Co mě baví? Jednoznačně čtení, dále jakákoliv kreativní činnost, moji přátelé, nakupování knih, hudba, seriály nebo filmy - jsem takový seriálový a filmový maniak.

21 komentářů:

  1. Letos poprvé se snad na festival také mrknu :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda tě tam poznám! Pokud mě tam někde uvidíš, určitě se zastav pozdravit mě! :D

      Vymazat
  2. Hehe, tak jsem teda slavná :D Moc se těším, až se tam potkáme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je z tebe nyní celebrita! :D Taky se těším, strašně moc. :D

      Vymazat
  3. Ambasadorky? A kde máte kluky, děvčata? :DD Gratuluju! Určitě to bude super. Pořád si říkám, že bych tam jela, ale teď jsem spíš orientovaná na Svět knihy, tak nevím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Představ si, že já nemám nejmenší ponětí! Asi se moc styděli, kdo ví. :D Děkuji!! ♥ Na Světě knihy budeme taky, ale pšš! Nikomu to neříkej, bude to naše tajemství! :D :D

      Vymazat
  4. Mas stesi, že ze vybrali jako ambasadorku, taky jsem se hlásila, ale co už, třeba ro vyjde pristi rok.... Na humbook bych určitě chtěla, ale uvidím podle autorů,
    .. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám! A neskutečně moc si toho vážím! :) Budu ti držet palce příští rok, hlavně to nevzdávej! :) Také jsem neskutečně zvědavá na autory. Doufám, že se jejich jména dozvíme co nejdříve. :)

      Vymazat
  5. Jo já se určitě na Humbook chystám a moc se tam těším, takže se tam (možná - bude tam moc určitě lidí, takže je to 50 na 50 XD) třeba potkáme :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem viděla, kde se letošní Humbook bude konat, napadlo mě, a sakra, tam bude lidí! Jako pro mě, někoho, kdo se nerad fotí a chodí do společnosti, děs běs. Ale neskutečně se těším, a ráda tě poznám, pokud tam na mě někde narazíš! :D

      Vymazat
  6. Na Humbooku jsem ještě nebyla, ale uvidím, docela bych ho chtěla zažít... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já rozhodně doporučuji! Minulý ročník sice nebyl ve všem úspěšný, ale i tak jsem si ho strašně užila, protože jsem poznala pár blogerek, který mi ho zpříjemnily. Pokud se tam ukážeš, tak se zastav na pokec nebo jen na pozdrav! Budu jen ráda. :)

      Vymazat
  7. Na Humbooku jsem byla minulý rok poprvé a byla z něj trochu v rozpacích :) Hlavně kvůli těm nekonečným frontám :) Nás knihomolů je zkrátka hodně a potřebujeme víc místa, tak snad letos už to bude v tom kongresovém centru lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznávám, že já taky. Na autogramiádu jsem čekala ve frontě sice hned na začátku, ale ty dvě hodiny mi úplně stačily! :D Přesně tak. Je až neuvěřitelné, kolik nás je, a stejně jako ty doufám, že se všichni narveme do Kongresáku. Protože pokud ne, kde by se měl konat další Humbook? V O2 aréně? :D Doufám, že tě tam budu moci potkat! 3:)

      Vymazat
  8. Minulé roky jsem nestíhala, ale letos bych se ráda na Humbook konečně dostala. Tak uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme, pokud přeci jen dorazíš, ráda tě poznám! :)

      Vymazat
  9. je to sice hezka akce, ale pro me moc z ruky, a dvakrat kvuli kniham do prahy nepofrcim... ja se tesim na Svet knihy, tomu dam prednost...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Svět knihy jsem měla několikrát v plánu jet, ale vždy tomu něco zabránilo - práce, nebo škola. Letos bych ale ráda dorazila, tak pokud tam na mě narazíš, nebo já na tebe, určitě se musíme alespoň pozdravit! :D

      Vymazat