Září s CooBoo | Zhodnocení


Přiznávám se, úplně jsem zapomněla na závěrečné shrnutí projektu Září s CooBoo, který minulý měsíc probíhal. Mám obrovskou radost, že jsem se projektu zúčastnila, jelikož mi to nejen pomohlo přečíst spoustu knih od mého nejmilejšího nakladatelství, na které jsem si dlouho brousila zuby, ale také mi to pomohlo opět více číst a věnovat se blogu. Nemůžu se dočkat, až Eliška zase přijde s nějakým dalším projektem, a já si ho rozhodně nenechám ujít!

První knihou, se kterou jsem začala projekt, byla Selekce. Už hrozně dlouho jsem si chtěla dát re-reading, a konečně jsem dokopala k jejímu přečtení. A opět, nemám slov. Selekce byla fantastická jako na poprvé. Hned po přečtení Selekce jsem dlouho neváhala, a šla do druhého dílu, Elity. Všichni to tvrdí - druhé díly jsou strašné - ale mě se Elita velmi líbila. Sice na Selekci neměla, ale svým způsobem mě Elita vážně ohromila - kdyby někdo zaškrtil Aspena bylo by to mnohem lepší! 


Nedokázala jsem to vydržet a hned po přečtení druhého dílu, otevřela díl třetí,
První. Na rozdíl od předchozích dílů, mě První dosti zklamala, hlavně tedy chování jistého prince, a Američina rozhodnutí. I tak to byl ale skvělý závěr trilogie. Tedy pokud by to zůstalo trilogií. Po První jsem se pustila do Dcery, a jedno slovo - páni. Od Eadlyn jsem teda čekala horší, ale pravdou je, že ona mě vážně překvapila a dostala. Možná je to pro někoho princezna husička, já jsem si ji vážně oblíbila! Jen mě maličko mrzí ta Selekce naruby, ta se autorce moc nepovedla. A už mám i kandidáta na prince! Doufám, že to bude on, protože s nikým jiným si Eadlyn nedokážu představit. 

V polovině měsíce jsem byla navštívit knihovnu, a odnesla jsem si knihu Všem klukům, co které jsem milovala. Upřímně, bála jsem se této knihy, tedy spíše autorky. Její předchozí knihy mě neoslnily, takže tohle mělo být takové konečné rozhodnutí. Jenže jsem z knihy byla opravdu nadšená! Fandím Laře Jean a Peterovi, a nemůžu se dočkat pokračování! Ať už ho v té knihovně mají! A Proč jsme se rozešli byla jedním slovem pohroma. Strávila jsem nad touto knihou celý den, a za boha se do ni nedokázala začíst, takže jsem to někde ve třetině knihy vzdala. Bohužel, kniha po grafické stránce sice vypadá dobře, ale uvnitř je to horor. Už nikdy víc.

nessa_lovesbooks

Nessa, šestadvacetiletá recenzentka, knihomolka, milovnice seriálů a angličtiny. Jsem normální (praštěná) lidská bytost, která tráví neuvěřitelné množství času čtením, blogováním, kreslením či malováním. Co mě baví? Jednoznačně čtení, dále jakákoliv kreativní činnost, moji přátelé, nakupování knih, hudba, seriály nebo filmy - jsem takový seriálový a filmový maniak.

2 komentáře:

  1. Selekce je fajn, Jenny Han zbožňuji - a druhý díl je ještě lepší! :) No a do Proč jsme se rozešli jsem se taky nemohla začíst, ne a ne... nuda hrozná. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Selekce je opravdu skvělá, brzo se chystám pustit do posledního dílu - The Crown - v originále, a nemůžu se dočkat, koho si vybere..:D Jenny Han mě knihou Všem klukům, které jsem milovala neskutečně překvapila! Rozhodně si ten další nenechám ujít..:D A Proč jsme se rozešli? Tak tahle kniha vážně nestojí ani za komentář, prostě děsná nuda, nikdy víc..:D

      Vymazat